Azure rendabel in 8 weken

 • Datum:
  • 22-04-2021: 13:30 - 15:00
 • Capaciteit: 200 personen
 • Prijs: Gratis
 • Plaatsen vrij: 165 personen
 • Min. aantal deelnemers: 10 personen
 • Webinar taal: Nederlands
 • Certificaat: Nee

Omschrijving

Het waren andere tijden, toen in het jaar 1900 de automatische lift werd geïntroduceerd. Door deze innovatie konden mensen de lift nu zelf bedienen. Wij weten niet beter, natuurlijk. Maar destijds?
Mensen moesten er niets van hebben…
Ze wandelden naar de lift, keken rond en liepen naar de trappen. Spaans benauwd van het idee om meters hoog in een stalen box aan een kabel te bungelen zonder personeel. Pas toen deze liftbedienden massaal gingen staken in New York (1945) kwam daarin verandering. De automatische lift werd, met enkele aanpassingen, succesvol geherintroduceerd.

Fastforward naar Azure in 2021
Ook in onze tijd verandert er veel en innovaties volgen elkaar sneller op dan ooit tevoren. Inmiddels gebruikt meer dan de helft van de wereldbevolking mobiele apparaten en loopt werk en privé naadloos in elkaar over. Covid-19 was de katalysator voor thuiswerken en heeft de behoefte aan goede technische ondersteuning enorm versneld.

Om aan deze toenemende behoefte te kunnen voldoen bieden wij een programma aan waarin we je willen informeren over nieuwe businessmodellen, cloud technologieën en waarde creatie, zodat jij goed geïnformeerd je eigen keuzes kunt maken voor jouw onderneming.

Dit grote onderwerp gaan we opdelen in een aantal sessies gespreid over een aantal weken.

Geldt één van deze dingen voor jou:
– Twijfel je aan de toegevoegde waarde van Azure voor jouw bedrijf?
– Ben je op zoek naar het juiste verdienmodel?
– Heb je de wens je serieus in Azure te verdiepen?
– Merk je de ontwikkeling op maar schuif je het voor je uit?
– Wil je met Azure aan de slag, maar weet je niet waar te beginnen?

Tech Data, Microsoft en de Zwarte Coaching zullen de sessies leiden. Op donderdag 22 april (13:30-15:00) informeren we je hoe het programma eruit gaat zien en hoor je alle details.

Graag tot dan!

Agenda

 • 13.30 uur Azure rendabel in 8 weken
Toevoegen in iCal agenda

Hulp nodig?

Heeft u advies nodig bij de keuze voor een van onze opleidingen of trainingen? Of heeft u een andere vraag over onze trainingen, workshops of webinars? Klik dan hieronder voor een uitgebreid en deskundig advies van een van onze TD Academy opleidingsadviseurs.

Meer informatie / advies

Spreker:

Jan de Zwarte

Spreker:

Jan Depping (Microsoft)

Spreker:

Kees Hoving

Inschrijven voor webinar

Wilt u deskundig opleidingsadvies?

Hoe werkt het?

Bent u van plan een Sales Enablement of Technische training te volgen, maar weet u niet precies of deze aansluit bij uw carrière? Heeft u behoefte aan een vakkundig opleidingsadvies van onze opleidingsdeskundige? Of heeft u een andere vraag of opmerking? Vul dan hieronder het adviesformulier in. 

Wat krijgt u?

Een van onze deskundige opleidingsadviseurs binnen TD Academy zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en u voorzien van:

 • Persoonlijk advies over de juiste trainingskeuze
 • Opleidingsinformatie passend bij uw loopbaan
 • Exclusieve tips van onze vakkundige vendors