CMD-318 Citrix technische certificeringstraining

 • Datum:
  • 28-09-2020: 09:00 - 17:00
  • 29-09-2020: 09:00 - 17:00
  • 30-09-2020: 09:00 - 17:00
  • 01-10-2020: 09:00 - 17:00
 • Capaciteit: 15 personen
 • Prijs: € 1.595,00
 • Plaatsen vrij: 13 personen
 • Min. aantal deelnemers: 8 personen
 • Webinar taal: Nederlands
 • Certificaat: Ja

Omschrijving

Voor een Citrix partner is het belangrijk om de technische kennis up-to-date te houden. Dit is belangrijk omdat dit vaak een voorwaarde voor de partnerstatus is, maar ook om in aanmerking te komen voor de diverse incentiveprogramma’s.

Om formeel gecertificeerd te worden als Citrix CSP-partner of om in aanmerking te komen voor de dealregistratie als CSA-partner is het van belang om onderstaande training te volgen en het bijbehorende examen met goed gevolg af te ronden. De dealregistratie kan bijvoorbeeld al snel oplopen tot meer dan 40% extra marge.

Wij organiseren deze trainingen regelmatig exclusief voor partners om u te ondersteunen. Omdat de kennis vaak al (deels) bij partners aanwezig is, hebben we de training aan kunnen passen qua duur en kosten om u als partner tegemoet te komen.

Uw Citrix technische certificeringen zijn 3 jaar geldig. Als deze op het moment van de training nog niet verlopen zijn hoeft u alleen de klassikale training te volgen. U hoeft dan dus geen examen te doen!

Voor uitgebreide informatie over de trainingen klikt u hier.

Belangrijke informatie

Wij hebben de volgende training voor u gepland: Citrix XenApp/XenDesktop 7.1X Fast track (CMB-318), inclusief 2 examenvouchers. Dit is een voorbereiding op examen 1Y0-203 (CCA-V) en 1Y0-311 (CCP-V).

Extra informatie
Als uw huidige certificering (CCA-V of CCP-V) het moment van de training nog niet verlopen is, hoeft u alleen de training te volgen om, voor de komende periode, weer gecertificeerd te zijn. U hoeft dan  geen examen te doen!

Als uw huidige certificering (CCA-V) het moment van de training wel verlopen is, hoeft u alleen de training te volgen om, voor de komende periode, weer gecertificeerd te zijn. U hoeft dan  geen examen te doen!  (Let op dit is een speciale regeling geldig tot 1 oktober! Meer info via https://training.citrix.com/learning/landing-badges/lcc-recertifications

Kosten: Normaal €2.595, voor u als partner €1.595,-

Dit is een Virtual Instructor-Led Training (vILT) – online trainingen verzorgd door een trainer U neemt deel aan een online training vanaf een door u gewenste locatie. U hebt live toegang tot het virtuele klaslokaal en hebt, zoals altijd, de mogelijkheid om vragen te stellen en te overleggen met de andere deelnemers. Onze trainers behandelen dezelfde leerstof en praktijkoefeningen als ze tijdens een klassikale training op een fysieke locatie doen en beantwoorden alle vragen die u heeft.

Annuleren Kostenloos annuleren is mogelijk tot 2 weken voor de start van de training. Hierna worden de kosten in rekening gebracht.

Agenda

 • 09:00 uur Start CMD-318 Citrix technische certificeringstraining
Toevoegen in iCal agenda

Hulp nodig?

Heeft u advies nodig bij de keuze voor een van onze opleidingen of trainingen? Of heeft u een andere vraag over onze trainingen, workshops of webinars? Klik dan hieronder voor een uitgebreid en deskundig advies van een van onze TD Academy opleidingsadviseurs.

Meer informatie / advies

Inschrijven voor webinar

Bij het aanmelden voor deze webinar gaat u akkoord de Customer Training Terms and Conditions
en facturatie van de genoemde kosten. Deze factuur wordt na de training verstuurd.

Wilt u deskundig opleidingsadvies?

Hoe werkt het?

Bent u van plan een Sales Enablement of Technische training te volgen, maar weet u niet precies of deze aansluit bij uw carrière? Heeft u behoefte aan een vakkundig opleidingsadvies van onze opleidingsdeskundige? Of heeft u een andere vraag of opmerking? Vul dan hieronder het adviesformulier in. 

Wat krijgt u?

Een van onze deskundige opleidingsadviseurs binnen TD Academy zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en u voorzien van:

 • Persoonlijk advies over de juiste trainingskeuze
 • Opleidingsinformatie passend bij uw loopbaan
 • Exclusieve tips van onze vakkundige vendors